Британська Ardonagh націлена на конкуренцію зі світовими брокерами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Ardonagh продає свій підрозділ Atlanta Group страховику Markerstudy, щоб звільнити кошти на придбання на іншому ринку спеціалізованого страхового брокерства.

З 2017 року компанія Ardonagh працює як незалежний страховий брокер із чотирма підрозділами — міжнародним, спеціалізованим, консультаційним та роздрібним.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що вартість угоди складе 800 млн фунтів стерлінгів у вигляді грошової винагороди та ще 400 млн у вигляді пайової участі в об’єднаному бізнесі.

За словами генерального директора Ardonagh Девіда Росса, компанія розглядає можливості в континентальній Європі, приділяючи особливу увагу Скандинавії, а також укладає угоди в Австралії та Португалії. Ціль полягає в тому, щоб краще конкурувати з такими страховими гігантами, як Marsh&McLennan, Aon Plc і Willis Towers Watson Plc.

«Потрібно мати масштаб, щоб конкурувати з великими брокерами, тому що, якщо хтось розміщує великий обсяг бізнесу в андеррайтера, він матиме набагато більше можливостей на переговорах», – прокоментував Росс в інтерв’ю Bloomberg.

Коментарі