Британська Aviva щоденно врегулює страхові претензії на 3,2 млн фунтів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За минулий рік британська страхова компанія Aviva виплатила 1,18 млрд фунтів як страхове відшкодування власникам полісів індивідуального захисту.

Цей показник став рекордним для компанії за всю її історію, перевищивши результати за попередні чотири роки, коли сума страхового відшкодування перевищувала 1 млрд. фунтів. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту Aviva.

Повідомляється, що за 2023 рік страхова компанія Aviva опрацювала понад 50,6 тисячі претензій з рівнем виплат 97,8%. У переліку врегульованих претензій – індивідуальне страхування життя, здоров’я, доходів та накопичень, страхування травматизму та догляду.

«Виплативши в середньому 3,2 млн фунтів стерлінгів щодня минулого року за індивідуальними заявами про захист, ми знову продемонстрували нашу послідовність і масштабність у наданні допомоги клієнтам та їхнім сім’ям, надаючи їм важливу фінансову підтримку, коли їхнє життя перевертається з ніг на голову. через тяжку втрату чи погане здоров’я», – прокоментувала Жаклін Кервуд, керівник відділу врегулювання претензій Aviva.

Коментарі