Британська Aviva уклала угоду на страховому ринку Канади

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова група Aviva оголосила про покупку компанії із Канади Optiom O2 Holdings Inc. Вартість угоди склала 100 млн. фунтів стерлінгів або CA $ 170 млн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Optiom є генеральним керуючим агентом у сфері автострахування у Канаді. Згідно з прес-релізом Aviva, угода дозволить «розширити бізнес з невеликим капіталом, який становить більше половини портфеля Aviva», а також сприятиме розширенню присутності Aviva в «прибутковому сегменті канадського страхового ринку».

«Сильні дистриб’юторські відносини Optiom дозволять Aviva Canada залучити додаткових клієнтів, які отримають найкраще у своєму класі обслуговування поряд з існуючими клієнтами Aviva Canada», – йдеться у прес-релізі.

Раніше Aviva оголосила про купівлю британського страхового підрозділу AIG (AIG Life), який зміцнює присутність на ринку Великобританії відповідно до переорієнтації «на зростання з меншими витратами капіталу». Вартість операції, закриття якої планується у першій половині 2024 року, становитиме 460 млн фунтів стерлінгів.

Коментарі