Британська Direct Line наростила на 15% дохід за всіма операціями в першому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Direct Line Group за підсумками першого кварталу 2024 року наростила обсяг доходу за поточними операціями на 15% порівняно з першим кварталом 2023 року до 706,8 млн. фунтів стерлінгів.

Згідно з прес-релізом Direct Line, значне зростання зафіксовано у сегментах автострахування, майнових ризиків та комерційної діяльності.

«Ми спостерігаємо позитивний початок торгів у 2024 році: зростання валових премій у нашому автомобільному, домашньому та комерційному бізнесі виражається двозначними цифрами, а загальне зростання поточної діяльності склало 15,0%. Тенденції претензій та маржа у секторі моторного страхування продовжують розвиватися відповідно до наших очікувань», – прокоментував Адам Уінслоу, генеральний директор Direct Line Group.

За його словами, у Direct Line відбудеться презентація оновленої стратегії щодо забезпечення вищої прибутковості та ефективності 10 липня у рамках Дня ринків капіталу.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що за підсумками 2023 року операційний збиток Direct Line зріс до 189,5 млн фунтів стерлінгів у порівнянні зі збитком у 6,4 млн футів стерлінгів у 2022 році.

Коментарі