Британська Direct Line знову відмовляється від покращеної пропозиції Ageas

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Direct Line знову відповіла відмовою на чергову пропозицію Ageas щодо злиття за 3,17 млрд. фунтів стерлінгів.

Нова покращена пропозиція полягає в купівлі Direct Line з розрахунку 120 пенсів за акцію. Попередня пропозиція полягала у сумі 3,1 млрд фунтів стерлінгів із розрахунку 100 пенсів за акції Direct Line.

«Наша «Покращена можлива пропозиція» приносить акціонерам Direct Line суттєві грошові надходження, гарантуючи при цьому, що вони матимуть вигоду від створення матеріальної вартості, яку, на нашу думку, забезпечить об’єднання британських підприємств Ageas та Direct Line», – йдеться у прес-релізі Ageas.

На цю пропозицію Direct Line знову відповіла відмовою. «Рада директорів упевнена в самостійних перспективах Direct Line Group», – йдеться у заяві компанії.

У більш ранній заяві Direct Line говориться, що Ageas значно недооцінила групу Direct Line та її майбутні перспективи, а сама пропозиція Ageas носить опортуністичний характер, є «невизначеною» та «непривабливою».

Коментарі