Британська RSA оголосила про вихід із сектора автострахування, який надто конкурентний

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова корпорація Intact та її дочірня компанія RSA оголосили сьогодні про плани виходу з сектору автострахування у Великій Британії, щоб спрямувати зусилля на зміцнення свого міжнародного бізнесу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу RSA відомо, що британський ринок автострахування є «надзвичайно конкурентним і

вимагає значного масштабу задля досягнення істотної переваги». Середньорічний дохід у цьому секторі для компанії оцінюється у 120 млн фунтів стерлінгів.

RSA залишається провідним постачальником страхових продуктів для домоволодінь та домашніх тварин. У компанії мають намір домогтися зниження витрат за рахунок поточних інвестицій у технології та подальшого спрощення бізнесу.

Нагадаємо, у червні 2021 року угода між канадською Intact Financial і компанією з Данії Tryg щодо купівлі однієї з провідних страхових груп Великобританії RSA набула статусу завершеної. Умовами угоди передбачено передачу Intact підрозділів RSA у Канаді, Великій Британії та інших країнах, а Tryg — у Швеції та Норвегії. Обидві компанії будуть співвласниками датського підрозділу RSA.

Коментарі