Британська схема перестрахування масових заходів – приклад державної підтримки бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Державна програма перестрахування масових заходів у Великій Британії (Live Events Reinsurance Scheme), запущена в серпні минулого року, забезпечила проведення 150 концертів, церемоній, змагань, включаючи Вімблдон, BRIT Awards та тур Big Thank You від Virgin Radio.

Згідно з заявою британського уряду, схема перестрахування забезпечила 15 тисяч робочих місць, 400 млн фунтів інвестицій та дозволила близько 3 млн осіб стати відвідувачами та гостями масових заходів.
Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування, схема перестрахування була створена як реакція на пандемічні обмеження, щоб відшкодовувати витрати у разі скасування, відстрочення або перенесення заходів через Covid-19.

Учасниками схеми стали такі відомі компанії, як Munich Re, Beazley, Arch, Dale Underwriting Partners, Hiscox та Ark. При цьому уряд Великобританії виступив у ролі перестрахувальника та гаранта надання страхового покриття від компаній страхового сектора.

«Великобританія — це багатий культурний центр, де відбуваються одні з найкращих мистецьких, спортивних та музичних заходів у всьому світі», — сказав голова казначейства Ріші Сунак. «Наша схема перестрахування живих заходів підтримала ці події, дозволивши їм пройти у розпал невизначеності, спричиненої пандемією».

Коментарі