Британська страхова група RSA утримує високі та стабільні рейтинги

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова група RSA, що входить до фінансової корпорації Intact, зберегла високі рейтинги міжнародного рейтингового агентства AM Best.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт AM Best, підтверджено рейтинг фінансової стійкості на рівні A та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «a+» для страхової групи RSA та її дочірніх підрозділів у Великій Британії, Ірландії, Люксембурзі.

Прогноз за цими кредитними рейтингами – стабільний.

AM Best оцінює як «дуже сильний» баланс RSA, операційні показники групи, нейтральний бізнес-профіль та управління корпоративними ризиками. При рейтинговому аналізі враховувалася підтримка з боку материнської компанії з Канади IFC (Intact Financial Corporation).

«RSA має список скромних результатів андеррайтингу у своїх операціях у Великій Британії та за кордоном, що є її основним портфелем після перекладу скандинавського та канадського бізнесу за межі групи RSA у червні 2021 року. AM Best очікує, що показники андеррайтингу стабільно покращуватимуться, незважаючи на складні умови у Великій Британії», – йдеться у звіті.

Раніше Intact Financial її дочірня компанія Royal&Sun Alliance Insurance (RSA) уклали угоду про продаж підрозділів RSA у Великій Британії страховій групі Admiral Group.

Коментарі