Британська страхова компанія Aviva змогла наростити преміальний дохід та прибуток

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія Aviva, одна з найбільших у Великій Британії, за підсумками минулого року наростила операційний прибуток на 35%. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Aviva.

Повідомляється, що валові премії зросли на 8% до 9,7 млрд. фунтів стерлінгів у порівнянні з 8,8 млрд. фунтів стерлінгів у попередньому році.

Aviva веде свою діяльність у Великій Британії, Ірландії та Канаді. Раніше компанія залишила неприбуткові ринки, продавши свої регіональні підрозділи.

Коментуючи результати за минулий рік, генеральний директор Aviva Аманда Бланк сказала: Ми радикально спростили Aviva, ми сильні у фінансовому відношенні і повністю зосереджені на перетворенні та розвитку бізнесу. Наш основний бізнес у Великій Британії, Ірландії та Канаді виріс у 2022 році і сприяв дуже високим всебічним результатам».

Раніше повідомлялося, що Aviva зберегла незмінним прогноз щодо дивідендів та прибутковості капіталу за підсумками минулого року. Події природного катастрофічного характеру у 2022 році мали на результати компанії помірний вплив. Ці витрати в підрозділах Aviva у «Великобританії та Ірландії виявилися трохи вищими за довгострокові показники».

Коментарі