Британські страховики намагаються знайти спосіб економити на автострахуванні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Асоціація британських страховиків ABI опублікувала рекомендації, як можна протидіяти зростаючій вартості автострахування.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що ABI опублікувала практичні рекомендації для того, щоб економити на страховому покритті для всіх водіїв.

Дорожня карта ABI складається з 10 кроків, які є комбінацією дій для уряду, регуляторів та представників страхової галузі. Рекомендації включають надання споживачам більшої кількості даних про вартість страховки, поетапне отримання прав водія для підвищення безпеки дорожнього руху та зниження податку на страхові премії.

«Ми знаємо, що витрати на страхування створюють навантаження на сімейні фінанси, тому ми старанно працюємо над пошуком рішень. Деякі з цих дій ми можемо виконати швидко, інші вимагатимуть часу чи допомоги з боку регулюючого органу чи уряду Великобританії», – прокоментував Мервін Скіт, директор департаменту ABI.

Нагадаємо, британські автостраховики у четвертому кварталі зазнали більш високих витрат на оплату претензій. Сукупний обсяг претензій збільшився на 12%, порівняно з третім кварталом 2023 року.

Коментарі