Британські страховики терміново припинили членство у CBI на тлі звинувачень у насильстві

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після ряду відомих компаній членство в британській лобістській бізнес-асоціації припинили страховики Aviva, Phoenix Group і Zurich Insurance Group. Причиною такого кроку стала шокуюча інформація про низку кримінальних злочинів сексуального характеру, скоєних співробітниками CBI (Конфедерація британської промисловості).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що інші великі британські компанії, включаючи NatWest, John Lewis та Virgin Media O2, залишили CBI після повідомлення Guardian про постраждалу внаслідок насильства співробітницю CBI.

Після оприлюднення скандальних подробиць Конфедерація британської промисловості (CBI) заявила про припинення роботи до червня та звільнення генерального директора.

«Ми ухвалили важке, але необхідне рішення призупинити всю політику та членську діяльність до позачергових загальних зборів у червні», – йдеться у повідомленні правління CBI. «Хоча CBI раніше не знав про найсерйозніші звинувачення, життєво важливо, щоб вони були ретельно розслідувані зараз, і ми тісно співпрацюємо з поліцією», – сказав президент CBI Брайан Макбрайд.

Коментарі