Британські страховики виплатили рекордні претензії щодо договорів автострахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними Асоціації британських страховиків (ABI), у першому кварталі 2023 року на 14% зросла сума врегульованих претензій за договорами автострахування. Згідно зі звітом ABI, цей показник перевищив 2,4 млрд. фунтів стерлінгів, що є найвищим показником за 10-річний період.

Інтернет ресурсу Укрстрахування також відомо, що загальна кількість врегульованих претензій досягла 599 тисяч, що також на 14% перевищує аналогічний показник минулого року.

Асоціація британських страховиків зазначила зростання вартості ремонту транспортних засобів у звітному періоді на 33%, а витрати на заміну автомобілів на період ремонту зросли на 29%.

У першому кварталі цього року британські страховики виплатили 642 млн. фунтів стерлінгів щодо позовів про травми, що на 2% більше, ніж у попередньому кварталі.

Раніше повідомлялося, що середня премія, сплачена за поліс автострахування у першому кварталі, становила 478 фунтів стерлінгів проти 470 фунтів стерлінгів у четвертому кварталі минулого року. Приріст вартості полісу автострахування у Великій Британії становив 2%.

Коментарі