Через Brexit підрозділ ірландської Zurich Insurance змушений переїхати до Німеччини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Дочірня компанія швейцарського страховика Zurich Insurance у Дубліні переводить підрозділ майнового та страхування від нещасного випадку (P&C) до Німеччини. Цей крок обумовлений новими регуляторними вимогами щодо виходу Великобританії зі складу Європейського Союзу після Brexit.

У заяві компанії йдеться, що ірландський підрозділ включає бізнес P&C у Великій Британії, але «Brexit змусив реструктурувати його». «Цей крок спонукав переглянути структуру бізнесу в Європі в рамках зусиль групи зі спрощення та оптимізації, що продовжуються», — сказав представник Zurich Insurance Group у заяві.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що переїзд до Німеччини підрозділу P&C ще більше посилить ринкову позицію Zurich у цій країні. Поки не відомо, де буде розміщено офіси ірландського підрозділу – у Кельні чи Франкфурті.

На співробітників ірландського підрозділу очікує скорочення робочих місць протягом найближчого року. У компанії повідомили, що «на внутрішній ірландський страховий бізнес Zurich, в якому зайнято 1,1 тисяч співробітників», переїзд ніяк не вплине.

Коментарі