Через високу ціну австралійці відмовляються від медичного страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через зростаючу вартість полісів медичного страхування понад 3 млн. жителів Австралії планують відмовитися від продовження страхових програм на цей рік. Таку думку висловили приблизно 18% жінок та 14% чоловіків, які взяли участь в опитуванні Finder.

Опитування, проведене Finder серед 1070 австралійців, показало, що 16% планують анулювати свій поліс медичного страхування у 2024 році. Найбільше серед тих, хто не планує продовжувати медичну страховку – молоді люди віком 30-35 років. Ці дані наводить цифровий сервіс порівняння цін Finder за результатами опитування.

Як стало відомо інтернет-ресурсу Укрстрахування, більше половини респондентів (58%) сказали, що ціна є найважливішим фактором при виборі постачальника медичного страхування.

Згідно аналізу Finder, вартість медичного страхування в Австралії збільшилася на 204% за період з 2000 року. Для порівняння – за цей період інфляція становила 86%.

Опитування показало, що люди віком від 60 років вважають за краще продовжувати свою медичну страховку (40%). У категорії від 40 до 59 років таких власників полісів 24% і лише 6% – віком від 20 до 39 років.

Коментарі