Чистий прибуток італійської Generali можна порівняти з результатом минулого року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільші страхові групи продовжують публікувати результати за 9 місяців 2022 року. Так, італійська Generali за три квартали наростила преміальний дохід на 1,3% до 59,8 млрд євро, операційний результат Групи склав 4,8 млрд євро з приростом 7,8%.

Згідно з прес-релізом Generali, показник чистого прибутку порівняно з минулим роком майже не змінився – 2,2 млрд євро зі скороченням 0,8%. На чистий прибуток Generali вплинули втрати через російські інвестиції, без урахування цих втрат Група могла б отримати прибуток у розмірі 2,37 млрд євро з приростом 5,5%.

“Результати перших дев’яти місяців відображають надійність нашої Групи, яка побудована на основі стратегії, щоб зосередитися на найбільш прибуткових напрямках бізнесу та диверсифікованих джерелах заробітку”, – прокоментував фінансовий директор Generali Group.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Національна поштова служба Португалії та італійська страхова група Generali уклали угоду про дистрибуцію страхових продуктів через мережу поштових підрозділів CTT Group та банку Banco CTT.

Коментарі