Чистий прибуток страхової групи AIG все ще нижчий від результату за минулий рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група зі США AIG (American International Group) опублікувала результати роботи у другому кварталі, повідомивши про скорочення чистого прибутку до $1,5 млрд проти $2,7 млрд роком раніше. Чистий прибуток на акцію у другому кварталі склав $1,75, що є найвищим показником з 2007 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що скорочення чистого прибутку, як і в першому кварталі, пов’язане зі збитками за фондами Fortitude Re та збитками щодо ризику природних катастроф.

У звітному періоді AIG наростила преміальний прибуток у секторі загального страхування до $10,4 млрд, що на 9% перевищує аналогічний показник другого кварталу 2022 року.

AIG також повідомила про більш високий комбінований коефіцієнт загального страхування на рівні 90,9% порівняно з 87,4% роком раніше.

«Масштаби того, що зробили колеги з AIG у другому кварталі, є екстраординарними. Я більш ніж будь-коли впевнений у перспективному майбутньому AIG, оскільки ми продовжуємо наш шлях до того, щоб бути найефективнішою компанією, яка демонструє перевагу у всьому, що ми робимо, і створює стійку довгострокову цінність для наших зацікавлених сторін», – прокоментував результати Групи голова та головний виконавчий директор Пітер Заффіно.

Коментарі