Чистий прибуток Zurich Insurance у першому півріччі склав $2,5 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance завершила перше півріччя із зростанням прибутку на одну акцію на 8% порівняно з аналогічним показником минулого року. Сукупний обсяг чистого прибутку Zurich Insurance становив $2,49 млрд.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Zurich Insurance, валові премії у секторі майнового та страхування від нещасного випадку зросли на 10% до $24,56 млрд. Крім майнового страхування драйвером прибутковості став сектор страхування життя, особливо нового бізнесу, де приріст становив 17% до $8,24 млрд.

«Наші цілі на 2023-2025 роки є нашими найамбіційнішими, але наша гнучкість, гнучкість та націленість на досягнення результатів вселяють у мене впевненість, що ми їх досягнемо», – заявив головний виконавчий директор групи Маріо Греко.

Раніше повідомлялося, що стосовно швейцарської страхової групи Zurich Insurance подано судовий позов у справі про відшкодування збитків за спірними інвестиціями, які мають відношення до Credit Suisse і Liberty Commodities, що збанкрутували.

Коментарі