Чотири найбільші страховики Японії підозрюються у змові з метою фіксування страхових цін

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільші страховики Японії підозрюються у змові з метою встановлення преміальних платежів для низки корпоративних клієнтів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення японського видання Nikkei відомо, що серед клієнтів, на користь яких здійснювалася змова з метою фіксування страхових цін, були нафтові та сталеливарні компанії, залізничний оператор Tokyu, аеропорти Сендай та Наріте, енергетична компанія Eneos та низка інших.

В даний час ведеться розслідування, ініційоване як фінансовим регулятором FSA, так і антимонопольною службою Японії щодо чотирьох страховиків – Tokio Marine & Nichido Fire Insurance, Sompo Japan Insurance, Mitsui Sumitomo Insurance та Aioi Nissay Dowa Insurance.

«Інколи ми отримували звіти і дійшли висновку, що може бути широкий спектр випадків, у яких могли бути внесені неправомірні коригування цін, і що необхідно провести більш всебічне та глибоке розслідування», – сказав глава FSA Шуничі Судзукі. Він додав, що FSA вживе суворих заходів, якщо будуть виявлені будь-які порушення.

Раніше Агентство фінансових послуг (FSA) Японії зажадало від страхових компаній, які підозрюються в причетності до шахрайських дій автомобільного дилера Bigmotor, подати звіти про страхову діяльність та структуру власності.

Коментарі