Chubb посилює присутність на страховому ринку Китаю після угоди з Huatai

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітики GlobalData високо оцінюють перспективи міжнародного страховика Chubb на ринку Китаю після збільшення його частки в Huatai Insurance Group із 47,3% до 83,2%.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Комісія з регулювання банківської та страхової діяльності Китаю (CBIRC) погодила збільшення пайової участі компанії Chubb у китайській Huatai Insurance Group. Холдингова компанія Huatai Insurance Group з активами $10 млрд має понад 700 філій, 19 млн клієнтів у всьому світі. Мережа агентів китайської компанії налічує понад 23 тисячі.

Оцінюючи потенційний ефект від угоди, аналітики Global Data повідомили, що Chubb отримає доступ до бізнесу зі страхування життя у Китаї, оскільки до придбання компанія працювала лише у сфері страхування майна та страхування від нещасних випадків.

“Китай є другим за величиною ринком страхування життя у світі з погляду премій після США, і, за прогнозами, його сукупний річний темп зростання складе 6,56% у 2021-2026 роках”, – прокоментував старший страховий аналітик GlobalData.

Коментарі