CoreLogic оцінює застраховані втрати від землетрусу в Японії від $1 млрд до $5 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія моделювання ризиків катастроф CoreLogic оцінює застраховані втрати, заподіяні землетрусом у Японії, у суму від $1 млрд до $5 млрд. В прогнозну оцінку включені прямі збитки від землетрусу та супутні збитки, заподіяні пожежею та цунамі.

У звіті також йдеться, що в прогнозну оцінку включено збитки будинкам та їх вмісту, перервам в роботі або витрати, пов’язані з додатковими витратами на проживання, а також збитки житловим, комерційним, промисловим спорудам та спорудам.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту CoreLogic відомо, що у суму застрахованих збитків не входить збитки державної власності, дорожня інфраструктура, системи водопостачання та електропостачання, нафто- та газопроводи.

«Початкові японські звіти вказують на матеріальні збитки в невеликих містах поблизу півострова Ното, таких як Вадзима і Сузу/…/Однак землетрус пощадив великі економічні центри, такі як Токіо, зменшивши потенційні збитки від цієї події», – йдеться у звіті CoreLogic.

Раніше компанія моделювання ризиків катастроф Karen Clark&Co (KCC) представила прогнозну оцінку застрахованих збитків від землетрусу в Японії на рівні $6,4 млрд.

Коментарі