Цифровий страховик з Індії Digit наблизився до проведення IPO на $150 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія цифрового страхування з Індії Digit Insurance отримала регуляторне узгодження на проведення лістингу, про яке оголошено ще 2022 року.

Нагадаємо, стартап-єдиноріг із ринковою вартістю до $5 млрд Digit Insurance оголосив про первинне публічне розміщення акцій з метою залучити не менше $500 млн. Подання документів для IPO було заплановано на вересень 2022 року, коли виповниться 5 років з моменту заснування компанії, що є необхідним регуляторною умовою для виходу біржу.

Однак плани лістингу були призупинені Радою з цінних паперів та бірж Індії (SEBI) через проблеми з дотриманням вимог, пов’язаних з випуском акцій. Пізніше того ж місяця SEBI відновив перевірку.

IPO зіткнулося з ще однією невдачею у січні 2023 року після того, як SEBI у приватному листі порушила деякі питання відповідності, пов’язані з планами акцій співробітників.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, Digit планує представити своє IPO потенційним інвесторам протягом наступного місяця та провести лістинг у травні цього року.

Digit планує залучити 12,5 млрд індійських рупій ($151 млн доларів) за допомогою лістингу на додаток до пропозиції про продаж 109,4 млн акцій, йдеться у проспекті компанії.

Коментарі