Ціна полісу автострахування у Великій Британії продовжує зростати: звіт ABI

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними Асоціації британських страховиків (ABI), у першому кварталі 2023 року середня премія, сплачена за поліс автострахування, становила 478 фунтів стерлінгів проти 470 фунтів стерлінгів у четвертому кварталі минулого року. Приріст вартості полісу автострахування у Великій Британії становив 2%.

Зростання вартості найбільш популярного автострахування у річному обчисленні склало 16%, що є найвищим показником з четвертого кварталу 2019 року (483 фунти стерлінгів). Ці та інші дані містяться у щоквартальному звіті Tracker від ABI.

На вартість полісу автострахування продовжує впливати висока інфляція, що призводить до подорожчання запасних частин та комплектуючих, фарб та інших матеріалів.

«Оскільки домогосподарства борються із зростанням вартості життя, останнє, що комусь потрібно, – це вищий рахунок за автострахування. Звичайно, кожен автомобіліст хоче кращу страхову угоду, і страховики роблять все можливе, щоб автострахування було якомога конкурентоспроможнішим», – прокоментував представник ABI.

Коментарі