Державний реєстр України залишили 22 страхові та перестрахувальні брокери

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України виключив із Державного реєстру страхових та перестрахувальних брокерів 22 компанії, у тому числі, 20 брокерів – у зв’язку з неотриманням опитувальників відповідно до підпункту 1 пункту 4 Постанови №135 «Про затвердження Положення про реєстрацію страхових та перестрахувальних брокерів та умови здійснення посередницької діяльності у сфері страхування».

Ще дві компанії виключені з Державного реєстру після позбавлення їх ліцензій за систематичне порушення вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу НБУ, рішення ухвалене Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 8 грудня 2023 року.

Раніше Національний банк України виключив із Державного реєстру страхових та перестрахувальних брокерів дві компанії – «МАІ ІНШУРАНС БРОКЕРС» та «ІН2МАТРІКС СТРАХОВИЙ БРОКЕР».

Нагадаємо, у листопаді ринок небанківських фінансових установ України скоротився на 28 компаній, у тому числі ринок залишили 9 фінансових компаній, 2 страховики, 8 ломбардів та 1 лізингова компанія та 2 страхові брокери.

Коментарі