Державний страховик Індії LIC сьогодні представить проспект свого рекордного IPO

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сьогодні найбільший державний страховик Індії Life Insurance Corp. (LIC) надасть проспект свого первинного публічного розміщення акцій (IPO). Діапазон цін на одну акцію буде оголошено завтра, 27 квітня. Про це повідомляє агентство Reuters, посилаючись на власні джерела.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що міністерство фінансів Індії знизило початкову оцінку майбутнього лістингу державної корпорації страхування життя Індії Life Insurance Corporation (LIC) до 300 млрд рупій ($3,9 млрд) на тлі падіння інтересу інвесторів.

Індійський уряд має намір продати 3,5% акцій державного страхового гіганта в рамках IPO, яке відбудеться на початку травня 2022 року. Агентство Reuters називає невдачею для уряду Індії «різке зниження амбіцій щодо IPO, яке, як і раніше, буде найбільшим». Очікувалося, що залучені кошти будуть спрямовані на поповнення державного бюджету.

З початком війни в Україні акції, що торгуються на національній фондовій біржі Індії (NSE), показали найбільше одноденне падіння, що «затьмарило найбільше IPO у третій за величиною економіці Азії».

Коментарі