Державний страховик життя з Індії LIC впевнено збільшує прибуток

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільший в Індії державний страховик життя – Life Insurance Corporation, LIC – повідомив про зростання прибутку на 50% за підсумками третього кварталу, що закінчився 31 грудня 2023 року.

Згідно зі звітом LIC, прибуток після сплати податків склав 94,44 млрд рупій ($1,14 млрд). За аналогічний період попереднього року цей показник був на рівні 63,34 млрд рупій, $760 млн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що приріст прибутку пояснюється переказом коштів з фонду, що не бере участі, у фонд акціонерів.

Повідомляється, що практика LIC передбачає розподіл премій з полісів, що не беруть участь, з фіксованою дохідністю до спеціального фонду. Страховик щокварталу перерозподіляв ці кошти з метою підвищення своєї маржі платоспроможності.

«Наш послідовний та цілеспрямований підхід до диверсифікації та зміни асортименту нашої продукції тепер приносить результати швидшими темпами», – заявив голова LIC Сіддхартха Моханті.

Нагадаємо, протягом 10 місяців акції страховика життя LIC зросли на 75%, що додало до ринкової вартості LIC майже $30 млрд.

Коментарі