Директор Generali заявляє про фінансову спроможність Групи для угод вартістю 10 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Потенційні цілі італійського страхового гіганта Generali для поглинання повинні відповідати стратегії, фінансовим можливостям та культурі Групи. Так охарактеризував генеральний директор Generali майбутні кроки на шляху розширення Групи.

За словами Філіпа Донне, у Generali є фінансова міць для укладання угод. «Ми розглядаємо дуже сувору дисципліну для злиття та поглинання, яка дозволить створювати вартість», – сказав він в інтерв’ю Bloomberg.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Generali вивчає можливості для майбутніх стратегічних придбань на ринку страхування, інвестицій та управління активами. У списку потенційних кандидатів на поглинання страхової групи Generali – кілька компаній, включаючи Aviva, UNIQA, NN Group, а також Aegon, Ageas, Baloise Holding, Ergo Group, Mapfre та Vienna Insurance Group.

Джерела, на яких посилається Bloomberg, говорять про готовність Generali укладати угоди вартістю 10 млрд євро і більше, але не більше половини вартості акцій самої Generali. Нагадаємо, ринкова капіталізація італійської Групи становить близько 35 млрд євро.

Коментарі