Директор японського страхового холдингу Sompo має намір подати у відставку у зв’язку зі скандалом із Bigmotor

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Генеральний директор японської холдингової компанії Sompo залишить свою посаду через факти шахрайства при оформленні страхових полісів для автомобілів Bigmotor.

Як повідомляє японське видання Japan Times, Кенго Сакурада із Sompo Holdings планує піти з посади генерального директора наприкінці березня цього року.

Повідомляється, що фінансовий регулятор Японії FSA завершив виїзні перевірки Sompo і найближчими днями готує «накази щодо покращення бізнесу холдингової компанії та дочірньої компанії Sompo Japan Insurance». Очікується, що Sompo розгляне питання про відставку генерального директора.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Sompo Japan Insurance підтримувала співпрацю з автомобільним дилером Bigmotor, незважаючи на інформацію про можливі порушення при оформленні страхових претензій. Голова Sompo Japan Insurance Гіїчі Сіракава виступав за поновлення ділових відносин з Bigmotor, попри пропозицію інших керівників страховика провести внутрішнє розслідування щодо можливих порушень щодо страхових претензій.

Коментарі