Для французьких страховиків збитки від вуличних заворушень будуть керованими

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Поки федерація страховиків Франції France Assureurs підраховує кількість претензій та суму страхових виплат, аналітики DBRS Morningstar зробили прогноз про сукупну застраховану шкоду від вуличних заворушень у Франції.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт DBRS Morningstar, для страхової індустрії збитки від масових вуличних протестів у Франції не перевищать 1 млрд євро. Цей обсяг, на думку аналітиків, «цілком керований і обнадійливий для страхової галузі країни».

При розрахунку майбутніх претензій враховувалися два фактори: наявність перестрахувального покриття та відповідальності держави за частину збитків.

Разом з тим, автори звіту прогнозують, що «зростаюча частота і суттєвість втрат від страйків, заворушень і цивільних заворушень (SRCC) у всьому світі матимуть ширші наслідки і ці втрати продовжуватимуть зростати тиск на ціни і обмежувати доступність покриття SRCC у всьому світі».

Нагадаємо, через 10 днів з початку масових вуличних заворушень у Франції страховики зареєстрували 11,3 тисяч претензій на загальну суму 650 млн євро.

Коментарі