Для німецьких страховиків збитки від природних катастроф були на середньому рівні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Німецька страхова асоціація (German Insurance Association, GDV) оцінила збитки страховиків щодо ризику природних катастроф у 2022 році.

Згідно зі звітом GOV, цього року застраховані збитки становили 4,3 млрд євро, що порівняно із середніми показниками для страхової галузі Німеччини.

“Після повені 2021 року цей рік знову був середнім роком стихійних лих: з багатьма страховими випадками, але без такого екстремального явища, як повінь у Бернді”, – прокоментував Йорг Асмуссен, генеральний директор GDV. За його словами, середній довгостроковий показник для страховиків Німеччини становить 4,2 млрд. євро.

Глава GOV підкреслив важливість зусиль для запобігання та адаптації до наслідків стихійних лих, а також щоб застраховані збитки «не вийшли з-під контролю в майбутньому». “Ми, страховики, звертаємося до політиків, щоб вони зосередили увагу на цьому”, – додав він.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що GDV закликала споживачів страхових послуг відмовитися від ризикованих експериментів для обігріву приміщення. «За часів високих цін на енергію люди намагаються заощадити витрати, використовуючи іноді ризиковані альтернативи. Страховики стурбовані». – йдеться у зверненні GDV.

Коментарі