Долю AIG у компанії пенсійного страхування Corebridge Financial придбає японський страховик життя

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Японії Nippon Life Insurance стане власником 20% акцій американської компанії Corebridge Financial, купивши частку у American International Group (AIG). Вартість покупки складає $3,8 млрд.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Згідно із заявою AIG, якій належить понад 50% акцій Corebridge, буде продано близько 120 млн акцій по 31,47 дол. за акцію. Після закриття угоди в першому кварталі 2025 року AIG зобов’язалася не виставляти на продаж 9,9% акцій Corebridge, що залишилися.

Нагадаємо, Corebridge є одним з найбільших постачальників пенсійних рішень та страхових продуктів у США та зберігає сильну присутність, особливо на індивідуальному пенсійному ринку

Японський страховик життя Nippon Life у своїй заяві наголосив, що після погодження з регуляторами та завершення угоди збереже стратегічне партнерство з обома компаніями.

Нагадаємо, за словами генерального директора AIG Пітера Заффіно, скорочення частки AIG у бізнесі зі страхування життя та пенсійного забезпечення Corebridge залишається головним пріоритетом у 2024 році.

Коментарі