Драйвером ринку страхування життя Таїланду стає медичне страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ринок страхування життя в Таїланді збільшився у 2023 році на 3,6% до 633 млрд бат ($17,6 млрд) за обсягом преміального доходу. Понад 90% усіх страхових премій забезпечили десять найбільших страхових компаній Таїланду.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту Асоціації страхування життя Таїланду (TLAA).

За словами президента профільної асоціації, у країні спостерігається зростаючий попит на програми медичного страхування. Це пояснюється збільшенням обізнаності населення про ризики для здоров’я та зростанням вартості медичних послуг.

Пенсійне страхування за рік продемонструвало позитивну динаміку, збільшившись на 14,2%, натомість програми накопичувального страхування мали низький попит.

TLAA планує зростання галузевих премій на 2-4% у 2024 році до 640-650 млрд бат, преміальний дохід із медичного страхування зростатиме на двозначні показники.

Раніше повідомлялося, що туристи, які відвідують Таїланд, матимуть змогу скористатися медичною страховою програмою з покриттям $14 тисяч. Ініціатива почала діяти з 1 січня та триватиме до 31 серпня «з метою зміцнення впевненості туристів у своїй безпеці під час перебування в країні».

Коментарі