Другий квартал для перестраховика Everest Group приніс рекордний чистий прибуток

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зареєстрована на Бермудських островах страхова та перестрахувальна група Everest Group повідомила, що збільшила чистий прибуток у другому кварталі до $670 млн. порівняно з $123 млн. в аналогічному періоді минулого року.

Валовий преміальний дохід Everest Group склав $4,18 млрд. проти $3,45 млрд. роком раніше. Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що дохід від перестрахування становив $2,8 млрд, дохід від страхової діяльності становив $1,4 млрд.

Група покращила комбінований коефіцієнт перестрахувального сегмента до 85,9% за другий квартал 2023 року та до 88,2% за перше півріччя 2023 року порівняно з 91,8% та 91,6% у відповідних періодах роком раніше.

«Результати Everest у другому кварталі були визначними, оскільки ми спиралися на ринок жорсткого перестрахування. Ми продовжували збільшувати страхові премії, одночасно збільшуючи маржу, що призвело до значного збільшення квартального прибутку від андеррайтингу, чистого прибутку та рекордного операційного прибутку», – прокоментував президент та виконавчий директор Everest Group.

Коментарі