Два страховики залишилися без ліцензій через невідповідність вимогам до ділової репутації

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України анулював усі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування страховим компаніям «Альфа Страхування» та «Мотор-Гарант».
Рішення ухвалено Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 14 грудня 2023 року.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування з повідомлення НБУ відомо, що страхові компанії не усунули раніше виявлені порушення, які стали підставою для зупинення всіх ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг.

У грудні минулого року НБУ застосував міру впливу щодо страховиків за порушення ліцензійних вимог та зобов’язав усунути виявлені порушення у строк до 5 грудня 2023 року.

«Вказані заходи впливу застосовані у зв’язку з невідповідністю компаній вимогам Положення про ліцензування та реєстрацію постачальників фінансових послуг, затвердженого постановою правління Національного банку України від 24 грудня 2021 року № 153. Йдеться про невідповідність вимогам до ділової репутації постачальників фінансових послуг.

Раніше повідомлялося про вихід зі складу членів МТСБУ СК “Мотор-Гарант”.

Коментарі