Двозначне зростання преміального доходу: страхова група HDI Global відзвітувала за 2022 рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія HDI Global завершила 2022 рік із двозначним зростанням валових премій до 8,9 млрд євро. Цей результат на 17,9% перевищує аналогічний показник 2021 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що чисте органічне зростання з поправкою на інфляцію склало 12,9%. У компанії змогли покращити коефіцієнт збитковості до 95,7% при цільовому показнику 95%.

На результат компанії негативно вплинули події природного катастрофічного характеру та резерви у зв’язку з війною Росії в Україні.

«Високі вимоги щодо великих збитків у зв’язку зі стихійними лихами, такими як ураган Ян, ураган Фіона та повені в Австралії, вплинули на HDI Global на 270 млн євро у 22 фінансовому році. За той же період резерви на втрати через російсько-український конфлікт склали 36 млн євро», йдеться у прес-релізі HDI Global.

Раніше повідомлялося, що HDI Global виходить на страховий ринок Таїланду з відкриттям свого представництва у Бангкоку. Представництво розпочне свою роботу після отримання дозволу від міністерства торгівлі Таїланду.

Коментарі