Двозначне зростання преміального доходу у першому кварталі: Vienna Insurance Group

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через кілька днів після загальних зборів акціонерів австрійська страхова група Vienna Insurance Group (VIG) опублікувала результати роботи у першому кварталі 2023 року. Згідно зі звітом Vienna Insurance Group, преміальний дохід Групи збільшився на 12,1% до 3,87 млрд. євро.

«Збільшення може бути пов’язане як з дуже хорошим розвитком бізнесу на ринках Центральної та Східної Європи, так і з початковою консолідацією придбаних компаній Aegon Group в Угорщині та Туреччині», – наголосили в прес-релізі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що VIG у першому кварталі досягла двозначного зростання в усіх напрямках страхування.

«Поточні прогнози економічного зростання для нашого основного ринку обнадіюють. Незважаючи на війну в Україні, економіки регіону ЦСЄ демонструють стійкість. Хоча ми спостерігаємо слабкіше економічне зростання в цьому регіоні, ми очікуємо, що вищі темпи зростання в 2023 році в цілому перевищать темпи зростання в єврозоні», – прокоментувала Елізабет Штадлер, генеральний директор Vienna Insurance Group.

Нагадаємо, відкритий лист із закликом Vienna Insurance Group розробити адекватну стратегію щодо вугільних та нафтогазових проектів підписали представники понад 40 екологічних організацій із Центральної та Східної Європи.

Коментарі