Екологи знову закликають страховиків відмовитись від підтримки Adani Group

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За даними групи неурядових екологічних організацій Insure Our Future, 2023 року найбільший конгломерат з Індії Adani Group планує залучити до $10 млрд через випуск боргових облігацій. Ці кошти будуть використані для фінансування низки проектів, включаючи розробку вугільної шахти у Австралії Carmichael.

На тлі скандалу, пов’язаного з діяльністю Adani Group, екологічні активісти закликають страховиків, які ще не відмовилися від покриття ризиків вугільних проектів Adani Group, зробити це якнайшвидше.

«Probitas та інші страховики мають виключити страхування ризиків вугільної шахти Adani. Так само TIAA, Allianz та всі інші інституційні інвестори повинні ясно дати зрозуміти, що вони не вкладатимуть кошти в будь-які подальші борги Adani Group та її підприємств», – заявили в Insure Our Future.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що найбільша в Індії корпорація Adani Group втратила $120 млрд ринкової вартості після того, як американська компанія Hindenburg Research, яка займається короткими продажами, розкритикувала їх методи ведення бізнесу. Після публікації звіту акції Adani Group знизилися майже вдвічі.

Коментарі