Екологічні активісти склали різдвяний список «неслухняних» страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Екологічні організації напередодні Різдва склали список страхових компаній, які продовжують підтримувати проекти, пов’язані з копалинами.

“Різдвяний список неслухняних” – так називається перелік страховиків, які, на думку Insure Our Future, не виконують своїх зобов’язань і продовжують страхувати деякі з найбільш руйнівних проектів, пов’язаних з викопним паливом, включаючи вугілля, бітумінозні піски та арктичну енергію.

У цьому списку – керівники шести страхових компаній – Lloyd’s of London, STARR, Liberty Mutual, Chubb, Travelers та AIG. Їм висувають претензії за участь у проекті Східноафриканського нафтопроводу (EACOP).

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що список компаній, які відмовилися від андеррайтингу Східноафриканського нафтопроводу (EACOP), поповнився двома членами Лондонського Lloyd’s – Argo Group та Axic Capital – та британською компанією RSA Insurance. Компанія з Ганновера (Німеччина) Talanx також заявила про те, що залишає проект EACOP.

Серед тих, хто раніше відмовився від андеррайтингу EACOP, – Hannover Re, SCOR, Swiss Re, AXA та Zurich Insurance, Munich Re та Allianz.

Коментарі