Екологічні активісти закликають страховиків посилити заходи щодо боротьби за вуглецеву нейтральність

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
«Страхова галузь повинна захищати право своїх членів встановлювати кліматичні цілі та приймати пов’язані з кліматом рішення щодо інвестицій та управління ризиками. Insurance Europe, її національні асоціації-члени, Міжнародне страхове товариство та інші міжнародні страхові асоціації повинні активно та публічно виступати за активізацію дій щодо боротьби зі зміною клімату».

Із таким закликом звернулася група неурядових кліматичних організацій Insure Our Future до представників глобальної страхової індустрії.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, публічний заклик Insure Our Future до страховиків наростити зусилля щодо боротьби за вуглецеву нейтральність є реакцією на масовий вихід зі складу Альянсу Net-Zero.

«Струмок членів NZIA, які вийшли з Альянсу у квітні, у другій половині травня перетворився на потік. Станом на 5 червня, вже 17 компаній залишили NZIA», – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Альянс Net-Zero було створено у 2021 році на Саміті G20 з питань клімату. Першими його учасниками стали вісім найбільших страхових груп: AXA, Allianz, Aviva, Generali, Munich Re, SCOR, Swiss Re та Zurich Insurance Group. Главою Альянсу стала французька страхова група AXA.

Коментарі