Екологічні організації просять акціонерів MS&AD Insurance Group прискорити виконання кліматичних цілей

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Група неурядових організацій Insure Our Future надіслала відкритого колективного листа акціонерам японської страхової компанії MS&AD Insurance Group з проханням про співпрацю з MS&AD, щоб відмовитися від андеррайтингу та інвестування в проекти, пов’язані з викопним паливом.

Підписанти наголошують на необхідності більш активних дій з боку страхової компанії в реалізації кліматичних цілей.

У листі, зокрема, йдеться: «MS&AD відстає від вітчизняних та зарубіжних страховиків з погляду політики щодо андеррайтингу та інвестицій у проекти, пов’язані з викопним паливом. MS&AD підтримала проекти з використання викопного палива, які прискорюють зміну клімату/а політика його андеррайтингу та інвестування вкрай слабка та не відповідає довгостроковим цілям Паризької угоди».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, про плани страхової компанії з Токіо MS&AD Insurance Group оптимізувати операційні витрати в умовах виплат, що зростають, за ризиком стихійних лих. Для цього страховик має намір скоротити кількість робочих місць на 16% до березня 2026 року. Це еквівалентно 6,3 тисячі робочих місць по всій Японії.

Коментарі