Екс-голову китайського страховика життя звинувачено у хабарництві

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Колишнього голову китайського державного страховика життя China Life Insurance офіційно звинувачено в отриманні хабарів та приховуванні депозитних рахунків в іноземних банках. Про це інтернет-ресурсу УкрСтраювання відомо з повідомлення інформаційного агентства Сіньхуа.

У червні минулого року екс-голову China Life Insurance було виключено з партії «за хабарництво та корупцію». З таким формулюванням вийшла заява дисциплінарної комісії, яка забезпечує боротьбу з корупцією серед найвищої партійної номенклатури.

«Було встановлено, що Ван Бінь брав величезні суми хабарів і зловживав своєю владою, щоб отримати вигоду для інших», – цитує заяву дисциплінарної комісії агентство Reuters.

Крім цього, дисциплінарна партійна комісія Китаю встановила факти корупційної діяльності колишнього голови страхової компанії PICC Property and Casualty. Це стало підставою для звільнення з посади президента страхової компанії та виключення Лінь Чжіюн із партії.

Згідно з заявою дисциплінарної комісії, топ-чиновник «зловживав своїми повноваженнями та брав хабарі», а також виявляв зайву самостійність у прийнятті «важливих ділових рішень».

Коментарі