СК «Експрес Страхування» – лідер за темпом зростання кількості договорів КАСКО та ОСЦПВ за версією Insurance TOP

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок 1 голос, середній: 5,00 з 5.
СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, показала найбільший темп зростання портфеля КАСКО та ОСЦПВ на українському страховому ринку у 2023 фінансовому році. Відповідний Диплом Лідера компанія отримала від організаторів Національної Премії найвпливовішого галузевого журналу України Insurance Top.

За підсумками 2023 рік приріст страхових платежів СК «Експрес Страхування» з КАСКО склав +50,82% до рівня 2022 року, з ОСЦПВ – +132,39%.

 «Збільшення кількості наших клієнтів – об’єктивний показник довіри до нашої страхової компанії», – коментує директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва. «Ніколи не буде кращого часу ніж зараз. Розвиток страхових послуг, в яку щиро вкладається завзята наша команда – це той шлях, який обрала СК «Експрес Страхування» в доленосний для країни та українців час. Низький уклін нашим збройним силам за можливість працювати, щира вдячність клієнтам та партнерам за довіру та підтримку! Наша місія буде не змінна й надалі – надавати унікальний сервіс страхових послуг для кожного клієнта та формувати моду на якісного та відповідального українського страховика».

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними  МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Коментарі