СК «Експрес Страхування» більш ніж 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки в рейтингу МТСБУ з автоцивілки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
СК “Експрес Страхування”, що входить до складу Корпорації УкрАВТО, понад 3 роки поспіль здобуває найвищі оцінки за кожним із трьох ключових показників рейтингу Моторно-транспортного страхового бюро України «Оцінка діяльності страховиків».

Так, за даними МТСБУ, за підсумками 3-го кварталу 2022 року Компанія підтвердила високий рівень загальної оцінки діяльності та якості врегулювання збитків, а також низький рівень скарг від потерпілих.

У липні-вересні 2022 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 5,8 млн грн страхових відшкодувань за договорами ОСЦПВ, що перевищило торішні показники на 41,1 тис. грн. Загалом у січні-вересні 2022 року Компанія виплатила клієнтам за договорами ОСЦПВ 23,4 млн грн.

Щокварталу МТСБУ (Моторно-транспортне страхове бюро України) публікує таблицю з оцінкою результатів діяльності всіх страхових компаній – членів МТСБУ. На підставі даних показників, клієнти можуть оцінити ступінь та можливість ризику, під час укладання договору страхування. Також дані показники добре характеризують стан справ у тій чи іншій страховій компанії.

Показники страхових компаній у рейтингу представлені не в цифровому форматі, а колірними індикаторами. Зелений колір означає відмінно, жовтий – хорошу оцінку, а червоний – незадовільно.

Моторно-транспортне страхове бюро України є єдиним об’єднанням страховиків, які здійснюють обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів за шкоду, заподіяну третім особам. Також МТСБУ є регулятором діяльності страховиків.

Здійснювати обов’язкове страхування відповідальності власників наземного транспорту можуть тільки страхові компанії, члени МТСБУ, що мають відповідну ліцензію. Наразі членами МТСБУ є 41 страхова компанія України.

Про компанію

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

За підсумками 9 місяців 2022 року «Експрес Страхування» збільшила рівень виплат клієнтам до 53,7% проти 36,7% в січні-вересні 2021 року. Загальна сума виплат клієнтам сягнула 162,9 млн грн, в тому числі з КАСКО – 142,9 млн грн. Премії Компанії за цей період склали 303,3 млн грн, зокрема з КАСКО – 269,9 млн грн. Крім того Компанія суттєво збільшила свою ліквідність та накопичила грошові кошти для виконання зобов’язань перед клієнтами. Активи зросли на 23,9%, до 607,3 млн грн, з яких високоліквідні активи склали 90,9%. Власний капітал зріс на 89,8%, до 236,5 млн грн, а страхові резерви склали 314,3 млн грн. Фактичний запас платоспроможності Компанії зріс на 89,7%, до 235,9 млн грн, що у 2,5 рази перевищує нормативний показник, встановлений Законом України «Про страхування».

СК «Експрес Страхування» єдина в Україні страхова компанія, яка надає унікальний сервіс КАСКО для своїх клієнтів: від моменту укладання договору страхування та виплати за ремонт автомобіля до повного його відновлення в разі настання страхової події на всій території України.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та більше 5 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 різних профільних рейтингів.

Коментарі