Фінансовий центр Дубая DIFC повідомив про рекордний за 20 років преміальний дохід

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний фінансовий центр Дубая (DIFC) повідомив, що за підсумками 2023 року сукупний преміальний дохід становив рекордні $2,6 млрд. Цей результат на 23% перевищує аналогічний показник у 2022 році.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення DIFC відомо, що сукупний преміальний дохід за посередництвом DIFC склав $2,1 млрд, що на 61% вище за аналогічний показник попереднього року.

«В даний час в DIFC зареєстровано понад 120 страховиків, перестраховиків, кептивних компаній, MGA та організацій, пов’язаних зі страхуванням, що підтверджує нашу позицію глобального центру галузі», – прокоментував Аріф Амірі, генеральний директор Управління DIFC.

«Наша платформа дозволяє клієнтам реалізувати свої амбіції зростання, що відбилося в отриманні в 2023 році валових письмових премій на суму близько $2,6 млрд, що є найвищим показником в історії Центру», – додав Амірі.

Повідомляється, що DIFC зміцнив свої позиції як глобальний центр управління генеральними агентами (MGA), на частку яких припадає 43 відсотки нових реєстрацій. Глобальні страховики, перестраховики та брокери воліють працювати через DIFC, частково через високі ціни на нафту, збільшення витрат на інфраструктуру, орієнтацію на стійкі проекти та низьке проникнення страхування в регіоні.

Коментарі