Фінансовий регулятор Онтаріо виявив факти шахрайства з рахунками для медичних страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Реабілітаційна клініка в Онтаріо втратила ліцензію постачальника медичних послуг у рамках програми медичного страхування. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Управління регулювання фінансових послуг Онтаріо (FSRA).

Внаслідок проведеної перевірки фінансовий регулятор виявив факти завищення вартості реабілітаційних послуг та надання до оплати рахунків за невиконані послуги.

Згідно з звітом FSRA, оздоровчий центр Gibson протягом 2020 року виставляв рахунки кільком страховим компаніям за послуги, які так і не були надані. Серед компаній, яким були пред’явлені рахунки через електронну систему Health Claims for Auto Insurance, – Certas, Allstate та Intact. Сукупна сума фальшивих рахунків перевищила $205 тисяч.

Інтернет ресурсу УкрСтрахоані відомо, що на момент проведення перевірки страхові компанії сплатили рахунки на загальну суму $183 тисячі.

FSRA заявила, що розпочала розслідування після отримання скарги від Équité Association, некомерційної організації, покликаної допомагати страховикам P&C у боротьбі зі страховим шахрайством.

Коментарі