Фінансовий ринок Великої Британії – найпривабливіший для інвесторів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільш привабливим місцем для прямих іноземних інвестицій (ПІІ) у Європі, як і раніше, залишається Велика Британія. За даними аналітиків EY, за минулий рік 76 проектів у сфері фінансових послуг було запущено у Великій Британії. Цей результат на 20% перевищує аналогічний показник 2021 року.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт EY, ринкова частка Великої Британії у цьому виді інвестицій становить 26%. Для порівняння Франція забезпечила 15% європейських проектів ПІІ у сфері фінансових послуг, а Німеччина та Іспанія – по 11%.

«Сила фінансового ринку Великої Британії означає, що навіть у скрутні часи інвестори вважають його найбільш привабливим європейським ринком фінансових послуг», – прокоментувала Анна Ентоні, керуючий партнер EY з фінансових послуг у Великобританії.

На думку EY, інвестори визнають «надійність фінансової системи Великої Британії, її управління на основі золотого стандарту, і вважають її кращим місцем для зростання, інновацій та доступу до найкращих фахівців».

Коментарі