Французька AXA Group повідомила попередні підсумки за 9 місяців

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA Group опублікувала попередні підсумки за 9 місяців, повідомивши про зростання сукупного доходу до 78,8 млрд євро проти 78 млрд євро роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сектор майнового та страхування від нещасного випадку приніс Групі дохід у розмірі 41,8 млрд євро проти 40 млрд євро в аналогічному періоді минулого року. Сектор страхування життя AXA Group скоротився до 35,7 млрд євро проти 36,7 млрд євро. У Групі уточнили, що страхування життя та здоров’я знизилося через непродовження двох великих старих контрактів.

«У комерційних лініях P&C, які є нашим найбільшим бізнесом, премії зросли на 9%, завдяки хорошому попиту попиту та дисциплінованому ціноутворенню», – прокоментував фінансовий директор Альбан де Майї Несле.

«Відповідно до нашої стратегії, ми продовжуємо концентрувати свою присутність на наших основних ринках, де ми займаємо лідируючі позиції/…/Ми також зберігаємо впевненість у досягненні нашої мети на цей рік», – сказав він.

Нагадаємо, один із багатопрофільних конгломератів Індії Bharti Group має намір викупити 49% акцій, що належать французькій страховій компанії AXA у спільному підприємстві Bharti AXA Life Insurance.

Коментарі