Французька AXA Group розмістила 20-річні облігації на 1 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA Group залучила 1 млрд євро шляхом розміщення облігацій із терміном погашення у 2043 році. Згідно з прес-релізом AXA Group, попит на боргові зобов’язання був високим, встановлена ставка 5,5% зі зміною у 2033 році, коли почне застосовуватися плаваюча ставка.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що виручені кошти будуть використані для загальних корпоративних цілей, включаючи рефінансування частини непогашеного боргу AXA Group. «Зокрема, це слідує за завершенням тендерної пропозиції щодо субординованих облігацій AXA XL, що призвело до викупу боргу у розмірі $248 млн», – йдеться у прес-релізі.

Раніше повідомлялося, що французька страхова група AXA не має жодного відношення до боргових облігацій швейцарського банку Credit Suisse AT1 або акціонерного капіталу Credit Suisse. Таку заяву зробили в AXA Group у зв’язку з новиною про кризу в найбільшому швейцарському банку та її поглинання банківською групою UBS Group. Разом з тим ризики AXA Group оцінюються в 600 млн євро.

Коментарі