Французька перестрахувальна компанія SCOR впевнено збільшує прибутковість

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша страхова та перестрахувальна компанія Франції SCOR відзвітувала про прибуток у розмірі 502 млн євро, отриманого за підсумками першого півріччя 2023 року. Чистий прибуток за другий квартал становить 192 млн. євро.

Коментуючи результати компанії, головний виконавчий директор SCOR Тьєррі Леже сказав: «Результати другого кварталу свідчать як про силу бізнес-моделі SCOR, так і взаємодоповнюваність наших основних видів діяльності. Наші зусилля продовжують приносити плоди, і я впевнений у здатності Групи повністю скористатися поточними ринковими умовами».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу SCOR відомо, що компанія досягла високих показників за трьома основними напрямками бізнесу: у майновому страхуванні (P&C), страхуванні життя та інвестиційній діяльності.

Сукупний дохід у страхуванні у другому кварталі становив 3,9 млрд євро, що на +4,3% більше за аналогічний період минулого року. Компанія покращила до 88,5% комбінований коефіцієнт збитковості, знизивши його на 24,6 пункти.

Нагадаємо, у першому кварталі чистий прибуток SCOR склав 311 млн євро проти збитку 35 млн євро у першому кварталі 2022 року.

Коментарі