Французький державний перестраховик CCR Re наростив прибуток у прагненні стати ключовим гравцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Державна перестрахувальна компанія із Франції CCR Re за підсумками 2023 року наростила на 20% обсяг продажів до 1,2 млрд євро, особливо помітний приріст компанії принесли ринки в Латинській Америці та Канаді.

Операційний прибуток CCR Re склав 88 млн євро, чистий прибуток досяг показника 56 млн євро. Роком раніше ці показники були на рівні 64 млн євро і 42 млн євро відповідно.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу перестраховика відомо, що претензії щодо ризику природних катастроф істотно вплинули на зниження прибутку через їх частоту та масштабність.

Згідно з прес-релізом, CCR Re «продовжила траєкторію прибуткового зростання з незмінною метою подвоєння продажів та підвищення рентабельності на 300 б.п. до 2027 року».

«У 2023 році продажі CCR Re подолали позначку в один мільярд євро. Продовження зростання прибутковості підтверджує актуальність нашої стратегії, що підкріплена торішнім збільшенням капіталу. Тепер CCR Re має всі необхідні ресурси, щоб стати ключовим гравцем на ринку перестрахування, відповідно до своїх амбіцій», – прокоментував генеральний директор Бертран Лабілуа.

Коментарі