Gallagher Re оголосив про купівлю перестрахувальної компанії з Канади

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Gallagher через свій підрозділ Gallagher Re уклав угоду на купівлю перестрахувальної компанії з Канади.

Згідно з повідомленням Gallagher, компанія з Торонто MGB Re надає рішення щодо перестрахування компаніям медичного обслуговування (HMO), керуючим генеральним андеррайтерам (MGU) та страховим компаніям у медичному секторі США. Інші деталі угоди, включаючи вартість покупки, не повідомляються.

«Надійні відносини з клієнтами та досвід MGB прискорять зростання нашого бізнесу з медичного перестрахування та розширять наші пропозиції послуг», – сказав Дж. Патрік Галлахер-молодший, голова та головний виконавчий директор.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про створення європейського хабу ринків капіталу у Франції. Державні регулятори видали дозвіл підрозділу страхового брокера Gallagher Securities на створення нової європейської компанії Gallagher Securities Europe SAS, яка виконуватиме функції спеціалізованого центру ринків капіталу.

Коментарі